Consiliul Local al Tinerilor s-a întrunit ieri în prima ședință de lucru

Consiliul Local al Tinerilor s-a întrunit ieri în prima ședință de lucru

La mai puțin de o săptămână de la învestire, Consiliul Local al Tinerilor Giurgiu și-a început activitatea, membrii reunindu-se ieri, 26 aprilie, în prima ședință de lucru, prezidată de Teodor Sanda.

Cu acest prilej a fost stabilit secretarul Consiliului Local al Tinerilor, în această funcție fiind aleasă Alexandra Constantin, dar au fost constituite și cele patru comisii de specialitate. Astfel, au luat naștere: Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat, Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură, Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement, comasată cu cea pentru administrație publică locală, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților, dar și Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială.

Tot în cadrul ședinței de lucru de vineri, tinerii consilieri au stabilit două proiecte viitoare. Primul este dedicat Zilei Internaționale a Copilului și are drept public țintă copiii de până la 14 ani, iar cel de-al doilea proiect, programat tot pentru luna iunie, se adresează tinerilor majori.

Ultima modificare: 27.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “Exerciţiu de verificare a stadiului pregătirii economiei şi a teritoriului pentru apărare” încheiat cu succes

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.